Niciun produs în coș.

Contact

contact@aspo.ro

Str. Virgil Plesoianu 87, et. 2

+1 800 123 456 789

Proiecte in curs

Grup de sprijin psihologic

AAnul acesta Grupul de sprijin psihologic este abordat din perspectiva terapeutica. Invingatoarele in lupta cu cancerul – membre ASPO – au povestit intr-un cadru safe si extrem de relaxat, au completat teste proiective, s-au sustinut si au invatat multe aspecte utile in gestionarea vietii de dupa diagnostic. Avand in vedere ca intalnirile sunt atat de grup cat si individuale, participantele dobandesc beneficii atat in urma audierii povestirilor celorlalte participante cat si prin identificarea si rezolvarea tintita a unor situatii personale.

Marele plus al intalnirilor din acest an (derulate in spatiul online) este faptul ca pe baza discutiilor si testelor completate fiecare participanta va primi la finalul proiectului un set de recomandari personalizate si instrumente utile in vederea escaladarii ori solutionarii rapide a unor conjuncturi delicate, eventuale blocaje care ar putea aparea in viitor.

Desi la inceputul acestei activitati eram oarecum sceptica…intalnirile au lunea cand se stie ca nu prea avem chef de multe…in plus eu nu prea vorbesc despre mine, totusi am zis sa incerc sa vad cum e. Si bine am facut! Abia astept urmatoarea intalnire. Incep saptamana cu energie buna pentru ca se creaza momente emotionante, foarte frumoase si am cate ceva de invatat de fiecare data.

– Elena D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *