Niciun produs în coș.

Contact

contact@aspo.ro

Str. Virgil Plesoianu 87, et. 2

+1 800 123 456 789

Misiunea noastra

In anul 2018 pacientele oncologice care au fost beneficiare ale proiectelor Fundatiei Renasterea s-au constituit in Asociatia de Sprijin a Pacientului Oncologic care depune eforturi pentru a promova depistarea precoce și a îmbunătăți calitatea vieţii persoanelor care suferă de afecțiuni oncologice sau alte boli cronice.

Asociatia ofera servicii de asistenţă şi informaţii pacienţilor, îngrijitorilor, familiilor acestora şi pune în legătură persoane care se confruntă cu probleme similare.

Cand suntem impreuna, boala pare dintr-o data departe de noi.

A.V.

MEMBRA ASPO

Happy Run Race for the Cure Romania

Asociația are ca scop promovarea, organizarea și reprezentarea în țară și străinatate a acțiunilor umanitare destinate protejării și promovării drepturilor și intereselor persoanelor diagnosticate cu cancer, precum și a celor care au afecțiuni cu risc de a degenera în aceste tipuri de cancer sau alte afecțiuni cronice.

De asemenea, are ca scop promovarea, organizarea și reprezentarea, în țară și străinatate, a acțiunilor destinate medicinii personalizate, acordării de asistență integrată medicală, psiho-socială și consiliere de specialitate.

Obiectul de activitate al Asociației constă în:

  • Promovarea prevenției și educației medicale privind cancerul și alte boli cronice, încurajarea spiritului civic al celor deja diagnosticați, pentru a oferi sprijin moral celorlalți;
  • Apărarea drepturilor pacienților;
  • Promovarea spiritului de solidaritate și întrajutorare umană;
  • Mediatizarea problematicii cancerului și a afecțiunilor conexe, precum și a altor boli cronice;
  • Susținerea și promovarea intereselor specifice bolnavilor;
  • Reprezentarea intereselor membrilor săi în relațiile cu organele puterii și administrației centrale și locale de stat.

 

De ce suntem diferiti?

Valorile noastre

Daruire

Am invatat in experienta noastra ca ''Dar din dar se face rai'' si dorim ca etapa de viata prin care am trecut sa ajute pacientii nou-diagnosticati oferindu-le incredere, suport si informatii pentru a depasi mai usor perioada post-diagnostic.

Implicare

Pentru ca ne pasa, pentru ca dorim sa netezim drumuri si sa oferim incredere pe drumul care incepe odata cu diagnosticul oncologic.

Angajament

Dorim sa fim o voce puternica prin care dificultatile cu care ne confruntam sa ajunga acolo unde este necesar pentru a se schimba lucrurile in bine pentru fiecare pacient din aceasta tara.

Comunitate

In cadrul proiectelor, evenimentelor pe care le derulam dorim sa reprezentam o oaza de speranta pentru pacientii oncologici si pentru apartinatorii acestora.

20

Ani de la
fondare

600
+

donatori
lunari

200
+

voluntari
incredibili

50

proiecte finalizate
cu succes

Echipa noastra

desprenoi_img5
desprenoi_img3
desprenoi_img4

Au fost ajutate peste
100+ persoane

MEMBRII

Beneficiare ale proiectelor Fundatiei Renasterea

Paciente in cautarea unor raspunsuri legate de viata de dupa diagnosticul oncologic ori apartinatori animati de dorinta de a intelege si sprijini cat mai potrivit persoanele dragi care se afla intr-un impas oncologic- membriI ASPO contribuie constant la dezvoltarea comunitatii din care fac parte.

In cadrul Asociatiei se intalnesc persoane avand varste diferite, provenind din medii variate care insa au o experienta comuna – aspect care ne uneste si ne face mai puternici.

Proiecte finalizate
0%
Proiecte in curs
0%
TESTIMONIALE

Membre ASPO

Cum sa devii membru?

Iti oferim toate informatiile pentru a intelege cum sa devii membru